Thursday, December 31, 2015

Petua Kuruskan Badan

Ramai yang nak tahu petua untuk Kuruskan badan & kekal lansing. Betul tak?  Semua org tahu klu nak Kurus kene jaga pemakanan Dan kene exercise. Nak Kurus, Nak badan cantik Tapi...
.
➡Berapa ramai yg berusaha untuk dapat badan yg cantik, mantap & meletop?
➡Berapa ramai yg amalkan?
➡Ada jugak yg Kurus Tapi body shape x bape nk cantik? Errmmm...
.
Mcm uolss bole lihat Yana ni berisi. Jadi nk slim senang je. Consistent dengan #PremiumBeautifulCorset + #SetKurusBajet.  Senang je....
.
#PBCorset ni banyak fungsinya jika x xde la body mantap & #bodyshaper. Malah dalam masa yg sama kitew dapat Mengawal kuantiti makanan yg kitew makan. So xde la melantak smpai x hingat dunia.
.
#SKB terdiri Dari #MineralCoffee membantu kenyangkn perut kitew wlpun itu je yg kitew minum utk sarapan pagi. #GarlicTablet buang angin dalam badan. #BVAlfalfa membantu utk #detox ape yg kitew makan. Nak tau detail bole PM/WA Yana #0182928184

#diyana_amalina #putrajaya #bangi #serdang #shahalam #kualalumpur #cyberjaya #kuantan #jerantut #setiaalam #putraheight #balakong #bandarbarubangi #sayajual #sayaamal #sayajualonline #onlinebusiness

Lau nak tahu lebih lanjut boleh hubungi 
Email : eana87@gmail.com
Facebook : Diyana Amalina
Facebook page : Doda Beauty & Healty Store
@
Boleh terus SMS/Whatapp 
018-2928184

Saturday, December 26, 2015

Promosi Jualan Murah Hujung Tahun

Jom dapatkan set Marine Essence Bamboo Salt dengan harga PROMOSI sekarang..... Dengan pembelian 2 item ke atas dapat harga istimewa hanya di bulan Disember sahaja OK 

Segar sepanjang Hari 

1- Toothpast
2- Body wash
3- Shampoo
4- Beauty bar


Nak order boleh follow yana dii...
Facebook/Instagram - Diyana Amalina
Email - eana87@gmail.com
@
Boleh terus what app
H/P - 018 2928184

Thursday, October 22, 2015

Premium Beautiful Hair Shampoo


Rangkaian Siri produk penjagaan diri Premium Beautiful termasuk Syampu Perapi Rambut menyediakan cara baru Aromaterapi untuk meningkatkan semangat, melegakan takanan dan member penyeimbangan secara semulajadi dengan haruman. Ia mengandungi pati minyak dari lavender tulen yang dapat menenagkan, menguatkan minda dan meningkatkan semangat. Selain pati minyak lavender, ia mengandungi Vitamin E, Vitamin B kompleks dan ekstrak tumbuhan.



KELEBIHAN

  • Minyak essential lavender yang tulen membantu memelihara kesihatan rambut dan kulit kepala.
  • Vitamin E dan Vitamin B Complex membantu menghasilkan rambut yang lebih licin, halus dan berkilau-kilauan.
  • Membantu merapikan, memberikan kelembapan untuk melindungi rambut.

CARA PENGGUNAAN 

  1. Basahkan rambut anda.
  2. Sapukan syampu pada rambut anda dengan rata sehingga berbuih.
  3. Bilas dengan air yang secukupnya sehingga bersih.


nak oder boleh follow yana dii..
Facebook/ Instragram - Diyana Amalina
Email - eana87@gmail.com
@
boleh terus what app
H/P - 018 2928184

Wednesday, May 20, 2015

BV ALFALFA CoNCeNtRaTeD

Hari ne just nak share 1 produk baru yang yana dah guna. Produk ne sangat vagus sebab banyak manfaat yang dapat Dari produk ne. 


Bv Alfalfa concentrated sesuai untuk 

* Masalah Anemia
* Masalah kolesterol darah yang tinggi
* Masalah Gout
* Stores
* Terdedah kepada sinaran radioaktif yang tinggi
* Kurang makan sayur-sayuran atau buah-buahan 
* Masalah haid / senggugut
* Masalah mulut / badan berbau
* Masalah sembelit
* Muka pucat Dan sejuk padang tapak tangan/kaki

Alfalfa adalah tumbuh berbunga dalam kumpulan kekacang. Tumbuhan berbunga kecil berwarna ungu ini boleh mencapai ketinggian sehingga 1 meter. Ia sejenis tumbuhan yang boleh menyesuaikan diri dalam iklim yang berbeza. Alfalfa mempunyai akar yang panjang sehingga 15 mater ke dalam tanah untuk menyerap mineral dan vitamin secara optimum.

Khasiat Alfalfa adalah sangat istimewa. Beratus-ratus tahun yang lalu,orang Paris Dan Arab sudah mengetahui keistimewaan alfalfa Dan menggelarnya "Raja kepada semua tumbuhan" Is kaya dengan mineral seperti kalsium,magnesium dan besi, vitamin A,D,E,K, vitamin B kompleks, Biotin,said folik, kalium dan lain-lain. 

😱betapa banyak nye khasiat Dan vitamin salam Alfalfa ne...rugi lau tak alamlkan supplement macam ne.


Gambar dia atas ne adalah peringkat pembersihan darah Dan usus.

1) Peringkat pertama (Pembersihan) : Membersihakan usus & darah. Mencegah bakteria. Membersihakan toksin. Menambahkan kandungan oksigen salam darah.

2) Peringkat kedua (Penyelarasan) : Menyeimbangkan pH salam tubuh serta menguatkan sistem pertahanan tubuh.

3) Peringkat ketiga (Pembekalan Nutrients) : Menambah jumlah sel darah merah, meningkatkan pertumbuhan sel-sel tubuh dan meningkatkan metabolisms tubuh.


Lau nak tau lebih lanjut boleh call@sms@email yana terus

H/p : +6018-2928184
Email: eana87@gmail.com

Sunday, May 17, 2015

Premium Beautiful

Ramai yang tertanya-tanya apa tu Premium BEautiful,korset apa yang mahal sangat sampai ribu-ribu....bagus sangat ke? Tu la persoalan yang saya sekali peroleh tak kira la Dari sesiapa pun. 


Premium Beautiful merupakan satu inovasi baru korset.
*Menawan dengan kontur badan yang memukau.

*Keselesaan Dan kebolehubahan penuh dengan fabrik yang meregang 360°

*Fabrik yang sangat bermutu tinggi membenarkan peredaran udara yang baik Dan mengurangkan kepanasan.

*Selamat secara ergonomik dimana rekaan yang anggun Dan inovatif dengan sinaran infra merah menggalakkan peredaran darah.


Apa kebaikan dan funsi PB ne... :

*Rekaan tampuk coli berdimensi 3 keeping menganjak , menyokong Dan memantapkan payudara.

*Rekaan DWI lapisan yang mantap Dan tegap mencantikkan kontur belakang badan.

*Panel yang padat melekap mengempiskan perut.

* Seluar pendek yang padat melekap mencantikkan bentuk paha dan punggung dengan memasukkan lebihan lemak ke dalam ruangan mangkuk punggung.

*Wayar lembut gelung berganda membaiki bentuk dan menyokong payudara dan abdomen atas.

* Tujuh batang campuran keluli memberikan mampatan padu kepada pinggang tulang belakang dan abdomen.

*Fabrik di bahagian sulit diperbuat daripada campuran kapas berjaring yang memberiakan keselesaan Dan peredaran udara yang baik.

* Rekaan lap is an berganda yang termampat membentuk dan mencantikkan seluruh paha Dan kaki.


Ini adalah diantara testimoni yang telah menggunakan Premium Beautiful .



Saturday, May 16, 2015

Masalah Angin Dalam Badan


Sekarang ramai yang ada masalah banyak Angin dalam badan tak kira tua ke muda semua ada Masalah angin. Dengan keadaan Semarang cuaca tak menentu,makanan seharian yang tak terjaga.. semua ne mempengaruhi sistem salam badan.

Salah satu cara nak buang angin dari dalam badan ialah dengan cara makan bawang putih. Cara ne dah di amalkan sejak turun temurun lagu dari zaman nenek moyang.

Hahahaha bebel dah rasa macam mak nenek la pulak. sekarang ne zaman dah moden semua nak cepat,senang lau boleh semua nak depan mata. 

Cakap pasal cepat ne...ada satu produk nama dia Garlic Tablet. Ne salam bahasa melayu pil bawang putih. Yang ne 100% bawang putih cuma telah di buat salam bentuk tablet.. Ne sesuai sangat tuk zaman sekarang cepat,pantas,mudah...telan je.
Hehehehehe


Dekat atas ne ada tulis kebaikan pil garlic ne..ramuan utama pil garlic ne sudah semestinya lah Bawang Putih

Antara keberkesanan pil garlic ne jugak ialah:

*Membantu menurunkan kandungan lemak darah Dan kolestrol darah,mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosclerosis.

*Menghalang pembekuan darah untuk mencegah berlakunya thrombosis.

*Membantu dalam fungsi penghadaman Dan membuka selera,melegakan perut kembung Dan ulser peptik.

*Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.

*Membantu menyelaraskan gula darah dalam badan.

*Menggalakkan peredaran darah dan metabolisma. 

Boleh Whatapp @ SMS untuk sebarang pertanyaan  dengan saya.

*Diyana 018-2928184

Cara Pulih Tenaga Dan Aura BAdan

Hari ne ge tambah ilmu mengenai Tilam terbaik Bio Velocity Energy Conference
Dekat PICC,Putrajaya


Huhuhu....gagah datang Dari Shah Alam lepas kerja pecut kereta datang sini semata-mata nak tambah ilmu....bukan senang Hai-O nak ada kan COnference macam ne.jadi tak nak la lepaskan peluang tuk joint... πŸ˜ƒ


This is our group,semua comel-comel,semua muda-muda...hehehe teman hijau semua nampak Segar Dan fresh....😍 cantik-cantik semua...


Tak hingat bergambar selagi bolehhh...hehe hehe.. This is our The Diamond Circle 😘 love u all..


Gambar lagi...hehe hehe 😘😍jemput jamu mata gadis-gadis jelita,cantik & comel .....


With my bff,akak kesayangan kak ida...dua-dua perasan comel...hahahaha gedik selfie... Hari ne teman reramai pakai hijau...semalaman opening kepala pikir nak pakai baju apa tudung apa...jadi INI lah hasilnye hari ne..hehe hehe hijau pucuk pisang...😘 


Ne la tilam BV Velocity ...banyak sangat kebaikan tilam ne...rugi lau tak guna tilam ne...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...